Advies i-Spiegel ondersteuning

i-Spiegel analyseert het binnengemeentelijk gebruik van basisregistraties aan de hand van indicatoren. Om een indicator te berekenen, zijn één of meerdere bestandsvergelijkingen tussen referentiebestanden en onderzoekbestanden noodzakelijk.

XCENT heeft voor gemeenten een uitgebreide set van selecties ontwikkeld, die nodig zijn om de referentie- en onderzoekbestanden voor i-Spiegel op de vereiste manier te generen. De oplossing omvat vijftien indicatoren voor de ontsluiting van alle relevante Centric-applicaties met behulp van IBM Cognos 8 (of 10). Hiermee is het mogelijk ‘met één druk op de knop’ de outputbestanden in het voorgeschreven formaat te genereren, waarmee u tijd bespaart en zekerheid heeft over uw output-bestanden.

Ondersteuning bij implementatie

Voor de implementatie van de i-Spiegelsoftware adviseren wij u één dag consultancy af te nemen. Tevens adviseren wij u om één dag consultancy van onze e-adviseurs, die de training i-Spiegel van Operatie NUP hebben gevolgd, af te nemen. Zij ondersteunen u bij het uploaden van alle kwaliteitsindicatoren, exclusief Handelsregister (NHR), en alle baten-indicatoren. Daarnaast ontvangt u een rapport met een eerste korte analyse van de resultaten uit i-Spiegel, waarin de mogelijke baten opgenomen zijn. Dit rapport kunt u gebruiken om verdere periodieke acties uit te voeren.

Korting

Als u alle bovenstaande componenten afneemt, ontvangt u een interessante korting. Neem voor meer informatie over de korting of andere vragen, contact op via het contactformulier of met onze salesmanager Erik Mossou.

De website van XCENT maakt gebruik van cookies. Lees verder voor meer informatie. sluiten